Део посяга към дрогата заради преумора

Тв водещият изповядва радости и неволи в стендъп представлението „Как се стигна до тук“

Део посяга към дрогата заради преумора | StandartNews.com

Део последва примера на някои от най-известните актьори из нашенския „Бродуей“ и реши да се изповяда от сцената. Вълната от съкровени представления ще залее публиката още от началото на есенния сезон, но Деян Славчев е пръв – още на 4 септември в програмата на Sofia Summer Fest. Тогава известният телевизионен водещ ще направи премиера на  автобиографичния стендъп спектакъл “Как се стигна до тук”. В него той искрено и лично ще сподели за перипетиите в професионалния си път и интимното си битие. Део ще потопи зрителите в историята си за преодолените зависимости към дрогата и алкохола, за всичките си успехи и провали, за брака си, за предизвикателството да бъдеш родител.

„За първи път посегнах към сините хапчета от преумора – бях барман с работно време 24 на 48. Цяло денонощие работех без прекъсване, след това две почивах. Това е разходка през живота ми, която ще представим с много хумор, но също така и със сълзи. Доста от случките съм разказвал по различни поводи, но сега всичко е събрано в едно, като има и неща, които хората ще чуят за първи път“, споделя Део.  „Имам честта да съм първият музикален продуцент на Део, така че зрителите ще чуят и много музика, която неизменно го съпътства в кариерата му“, коментира Борислав Чучков, който отново е в същата роля. 

„Как се стигна до тук“ е разказ, изпъстрен със смешни и абсурдни ситуации, без цензура, в зоната на 18+. Стендъп спектакълът ще се радва на специалното участие на DJ Doncho, Дорина Стоянова и Михаела Павлова от „Денсинг старс“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай