Bulgaria ON AIR с нови предавания

Bulgaria ON AIR с нови предавания | StandartNews.com

Нови предавания от различни жанрове ще стартират по "Bulgaria ON AIR" от понеделник. Към сутрешния блок с водеща Йоанна Николова от сряда се присъединява журналистът Симеон Белев, известен с работата си в БНР. Предаването вече ще има по-социална насоченост и ще търси отговорите на въпроси, които вълнуват широката публика.

От понеделник в 9,30 часа стартира и новото предаване "Днес БГ" с водещ Мартина Ганчева, позната от новинарските емисии на Bulgaria ON AIR. В него ще се разглежда горещата тема на деня чрез преки включвания отвън. Всеки делничен ден в 18,30 часа зрителите пред екрана ще събира развлекателно токшоу "Десет". В него ще се предлагат по десет нетрадиционни решения и гледни точки на различни въпроси. Водещ на новото шоу е Ирина Белчева, която е популярен блогър.
Емблематичното за Bulgaria ON AIR коментарно предаване с автор и водещ Веселин Дремджиев "Денят ON AIR" ще се излъчва в делничните дни, с нов час - 19.

Освен новини и пазарна информация "Денят ON AIR" ще предлага и анализи от водещия и неговите събеседници по ключовите теми от деня.
Централният новинарски блок на "Bulgaria ON AIR" вече ще започва в 20 часа - всеки ден, с популярните журналисти Радинела Бусерска и Милена Милотинова.

Гвоздей в петъчната програма е коментарното шоу "ГОЛ" с Борис Касабов, Ники Александров и Томислав Русев, което ще се излъчва на живо от 21 часа. Зрителите ще могат да проследят най-интересното от света на футбола и спорта, с коментари, преки включвания, точни прогнози и смело чувство за хумор.

В поредицата "Знаменитости", която ще върви в понеделник, вторник и сряда от 21 часа, ще видим ексклузивни интервюта с някои от най-известните имена по света. Това са хората, които определят бъдещето на медиите, бизнеса, науката, изкуството и политиката. Сред героите на поредицата са Лучано Бенетон, режисьорът Ларс фон Триер, Свен Горан Ериксон, Боно, Жулиет Бинош, Паулу Коелю и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай