Британската инвазия се завръща. Треска в очакване на "Ролинг Стоунс"

Нов албум ще представи групата в пълната й автентичност

Британската инвазия се завръща. Треска в очакване на "Ролинг Стоунс" | StandartNews.com

Британското нашествие съвсем скоро се завръща в лицето на "Ролинг стоунс", които  скоро ще издадат нов албум, съобщиха Асошиейтед прес и Пи Ей мидия/ДПА.Рок групата обяви, че се готви за издаването на нов албум с оригинална музика за пръв път от 18 години, след  "A Bigger Bang" от 2005 г.

Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд ще разкрият подробности за проекта "Hackney Diamonds" на събитие в сряда в Хакни, в източната част на Лондон, когато ще участват и във вечерното шоу на Джими Фалън. Събитието ще се излъчва на живо и в ЮТюб.

Феновете  на групата очакваха вестта за бъдещия албум, след като емблематичният запазен знак на "Ролинг стоун" бе прожектиран върху забележителности в различни градове по света като Ню Йорк, Лондон и Париж.Това ще бъде и първи албум на "Ролинг стоунс" след кончината на барабаниста на групата Чарли Уотс през 2021 г.

Миналата година "Ролинг стоунс" отбеляза 60-ата си годишнина с европейско турне, в което бяха  включени градове като Мадрид, Милано, Мюнхен, Лондон. Стив Джордан бе на ударните вместо Уотс, припомня Пи Ей мидия/ДПА, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай