Билалов и Маравиля в семейни интриги

Билалов и Маравиля в семейни интриги  | StandartNews.com

Третият сезон на "Революция" Z започва в средата на юли
Започнаха снимките на новия сериал "Връзки", който ще се завърти през есента по ТВ7

Доскорошният тартор на мафията влиза в съвсем ново амплоа. Михаил Билалов ще играе главната роля в новия сериал на ТВ7 "Връзки". Камерите вече завъртяха в София, а премиерата ще е през есента. Мишо ще се превъплъти в брачен консултант, който по ирония на съдбата има проблем именно със собственото си семейството. Съпругата му Лилия Маравиля е по-разкрепостена, отколкото един верен на брака човек би искал, а на всичкото отгоре е с куп разводи зад гърба си. Другите важни роли са поверени на звездата на Народния театър Валери Йорданов и на Николай Ишков ("А сега накъде", "А днес накъде", "Под прикритие"). Валери ще върти любов с нашумялата от "Стъклен дом" и "Фамилията" Яна Маринова, а в епизодите роли има и Анета Сотирова, която ще играе тъщата на Билалов. Сюжетът се развива в наши дни и, както личи от заглавието, е посветен на любовни интриги, без обаче да влиза в мелодрамата на сапунките. "Някъде се писа, че историята е сходна със "Сексът и градът". Истината обаче е, че нямат нищо общо", издаде режисьорът на "Връзки" Виктор Божинов. Той снима епизодите, след като се завърна в София от сума ти ангажименти из чужбина, най-вече в Русия. Сценарият пък е дело на Ваня Николова и неин подопечен екип от автори.

Междувременно стана ясно, че се очаква суша при БГ сериалите. Задава се финалът на "Фамилията", за чиято развръзка вече текат трескави прогнози. Вариантите според феновете са следните: Борис Арнаудов влиза в затвора, а оказалият се двоен убиец негов син Виктор ще бъде ликвидиран. Големият въпрос е каква ще е съдбата на Стефан Марков, който ще публикува своята книга за сенчестия бизнес на Арнаудови. Зрителите гадаят - дали той ще успее и ще излезе победител от кървавата интрига, или финалът ще е повече от мракобесен и ще включва и неговата смърт. Много е възможно екипът да е заснел два финала.

В момента вървят снимките на сериал на Станимир Трифонов за БНТ1, който ще екранизира разказите на Йордан Йовков. Автор на сценария е Димитър Стоянович.

На 16 юни по бТВ Cinema тръгват повторенията на първите сезони на "Революция Z", а новият ще започнат по средата на лятото - на 16 юли.

Не е ясна още каква ще е съдбата на "Под прикритие" и "Четвърта власт". Ако се сдобият с продължения, то това ще е през 2015 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай