Вторник,

BG дизайнер променя човешки съдби в ново риалити

От: Иван Ватахов -
252
BG дизайнер променя човешки съдби в ново риалити
A
A
A

Евгения Борисова и Code Fashion TV те предизвикват на “Моден дуел” от 22 септември
Най-новото риалити предаване в ефира на българската модна телевизия променя човешки съдби! Дизайнерът Евгения Борисова влиза в ролята на водещ на най-новия моден риалити формат “Моден дуел”.
Отражението в огледалото те плаши? Виждаш в него човек, когото не харесваш? Криеш усмивката си от срам? Или си забравил как да бъдеш красив и себе си?
С помощта на съвременната медицина и зъботехника, най-иновативните разкрасителни, подмладяващи и бюти процедури, с неподправено чувство за стил и малко помощ от гримьори и коафьори, Евгения Борисова ще ти върне самочувствието и ще ти помогне отново да заобичаш отражението в огледалото! "Моден дуел" ще промени преобрази 5-ма от вас, а зрителите могат да следят промяната всяка седмица в ефира на Code Fashion TV. В неделя в live епизода ще коментираме промяната със стилисти, гримьори, коафьори, светски гости и публиката в студиото.
Предизвикваме те на “Моден дуел” със самия теб!
Запиши се на кастинг на: casting@codefashion.bg

Евгения Борисова е български дизайнер и се занимава професионално с мода вече 12 години.

Притежава професионални дипломи за Десенатор или художествено оформление на тъкани и текстилни площи, Грим и козметика и Моден дизайн.

Носител е на редица награди в областта на модата - "Най-добър чуждестранен дизайнер" в Москва, "Най-добър дизайнер висша мода" на Code Fashion Awards и "Най-добър дизайнер на годината".

Често получава въпроси като:

  • Кой цвят ми отива?
  • Каква чанта и обувки да избера?
  • Какви бижута да сложа?
  • Тази дреха стои ли ми добре?

Именно затова създава риалити проекта "Моден дуел" - предаването, в което ще говори за стила, модата, цветовете и тяхното съчетаване, етикета, фигурата и възрастта, храненето, козметични и естетични корекции и процедури, денталното здраве и най-вече за понятието красота.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com