Бълок говори на български

"Искаш ли да влезеш в затвора", пита тя в новия си филм

Бълок говори на български | StandartNews.com

Сандра Бълок говори на български език в новия си филм "Нежна полиция". Там тя е детектив от ФБР, който разкрива престъпления в дует с партньорката си, изиграна от Мелиса Макарти. По сюжет двете преследват наркобарон.

В едната от сцените Бълок чука на вратата в дома на заподозряна, за която се подозира, че е наша сънародничка, и влиза да я разпитва. По едно време й казва: "Татяна, искаш ли да влезеш в затвора?". Холивудската актриса произнася репликата като за отличен. Въпросната мацка отначало се прави, че не разбира, но се издава за радост на Сандра.

За Бълок България не е непозната тема. В "Приложна магия" тя е сестра на Никол Кидман, която любеше българина Джими Ангелов, изигран от Горан Вишнич. Тогава холивудските звезди научиха къде на картата се намира страната ни.

Реклама на родния език от големия екран преди време направи и Том Ханкс в лентата "Терминалът". Там героят му казва: "Телевизор, как да усиля звука? Как да разбера какво казват?".

Розана коментира футбол

Розана Дейвисън, "Мис свят 2003", става водеща в клубната телевизия на "Ливърпул". Ирландката, която е дъщеря на певеца Крис Де Бърг, ще представя две отделни половинчасови предавания. Първото ще бъде посветено на най-добрите ирландски футболисти, играли за "червените", докато второто ще се концентрира върху националите в отбора. Очаква се и двете продукции да тръгнат по LFC TV до края на годината. "Наистина се радвам много, особено като се има предвид, че съм почитателка на "Ливърпул" от дълго време", заяви моделката, която е позирала и за "Плейбой".

Ивайло Захариев се появи като агент 007 за фотосесия на модна марка. Изглежда като истински мачо, коментират за него из нета. "Никога няма да ме видите да рекламирам цигари, настроение или някакъв продукт, който е против християнската ми вяра. Нямам нищо против обаче да представя малко добър вкус", написа той в профила си в социалната мрежа.

Стиви Уондър прекрати осемгодишната суша, обявявайки, че през 2014 г. ще издаде не един, а цели два нови албума с оригинална музика. 63-годишният фънк и соул певец заяви, че събитията в живота му в последно време като развода му с Карън Милард-Морис, са го вдъхновили да се върне в студиото. Освен това Уондър съобщи, че черпи идеи от хип-хоп музиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай