Албена e домакин на „Best Child Model of the World 2013"

Албена e домакин на „Best Child Model of the World 2013" | StandartNews.com

Добрич. Седмото издание на международния конкурс за деца-модели „Best Child Model of the World 2013" ще се проведе от 25 до 31 май 2013 в Албена, съобщиха от курорта. Оттам уточняват, че това е лицензиран конкурс за деца-професионални модели и е част от верига конкурси „Best Model of the World".

В седмото издание на конкурса, чийто домакин е Албена, ще дефилират 60 деца в 5 възрастови групи от Русия, Пуерто Рико, САЩ, Южна Африка, Нигерия, Татарстан, Украйна, Грузия, Италия, Албания, Кипър, Турция и България. По програма тази година децата и техните придружители ще участват в благотворителни събития, вечер на талантите, вечер на цирковото изкуство, вечер на националните костюми.

Официалният език на конкурса е английски. Финалът на конкурса ще се проведе на 31 май на специалната сцена на "Вариете Албена" с международно жури и медии. Всички се подготвят за Гала церемонията и различните мероприятия с помощта на професионални хореографи и аниматори. Гала церемонията ще се излъчи по БНТ1 и чужди телевизии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай