Актриса минава през огън в Метеора

Марина Кискинова пусна новия си клип „Добре, че беше ти“, сниман пред скалните манастири

Актриса минава през огън в Метеора | StandartNews.com

На прага на лятото чаровната певица и актриса Марина Кискинова пусна новото си парче „Добре, че беше ти“, което навява носталгия в типичния й нежен стил. „Текстът е за силата, която се крие във всяка жена, минаваща без страх през предизвикателствата. Акцентът е върху това, че хората трябва да извличат позитивното от отношенията с другите, вместо да обвиняват“, разказва Марина. Музиката и аранжиментът са на Веселин Ценов-Algoriddim, а автори на думите са Искрен Тончев-Искрата и самата Марина.

„Приказка за изпитанията, в които намираме себе си, защото лошите неща понякога се случват, за да ни дадат урок и да ни покажат, че всъщност са били за добро“, твърди Марина, която в клипа се сблъсква с някои от най-големите си страхове – минава през огън и лед, преодолява страха си от височини. Видеото е снимано на различни локации. Марина преминава през 7 запалени специално изградени портала, символи на болката и яростта.

„Имахме право само на един опит за заснемане и много огън, който минаваше през кожата ми и щеше да запали косата ми.“, разкрива певицата, която участваше в сериала „Секс, лъжи и телевизия“. Кадрите в планината са снимани в Метеора в Гърция – една от най-интересните местности в света, чиито скалисти образувания се извисяват на  400 метра височина. Това е и първият български клип, който е сниман там.

„Един от най-страховитите моменти беше, когато стоях на ръба на пропастта върху една от скалите, духаше вятър и във всеки един момент, можех да падна.“, споделя Марина. Мястото е духовно, а величествените гледки, легендите за скалите и манастирите засилват усещането за смиреност и спокойствие. Последната сцена отново е снимана в Гърция на брега на морето, което е символ на свободата, достигната след трудния път, обяснява режисьорът Добромир Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай