11 красавици побъркват бг фенове

Балерините от "Крейзи Хорс" пристигат в София със седем тона реквизит

11 красавици побъркват бг фенове | StandartNews.com

11 от най-големите изкусителки в развлекателната индустрия на Франция пристигат на 16 май в София. Секси балерините от феноменалното кабаре "Крейзи Хорс" ще напълнят очите и душата на ценителите по време на четири представления в зала 3 на НДК - на 17 и на 18 май, съответно от 20.00 и 22.30 ч.

Ден преди красавиците да акостират в столицата, тук пристигат камионите с техния реквизит. Това са седем тона с перуки, машинарии за светлинни и звукови ефекти и всевъзможни изделия на авангардните технологии. Защото техният спектакъл е уникално зрелище, в което те танцуват без дрехи. Продуцентите от "Дегрис" са организирали желязна охрана за световно известните артистки. Както се знае, в Париж те са изключително прецизно охранявани заради набезите на мачовци.

Танцьорките засега се държат като истински скромни колежанки - не са поискали нищо специално като обслужване. Капризите им се свеждат до разнообразие на води, фрешове и салати. Момичетата обаче са поискали да пробват и националната кухня на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай