Неделя,

Стефан Янев отряза ГЕРБ и Продължаваме промяната. Какво ще чака?

От: Иван Ангелов, кадър Нова ТВ -
3594
Стефан Янев отряза ГЕРБ и Продължаваме промяната. Какво ще чака?
A
A
A

При избор дали да подкрепят мандат на „Продължаваме Промяната”, или на ГЕРБ-СДС, "Български възход" ще чакат третия мандат, обяви пред Нова телевизия лидерът Стефан Янев.

„Нека не бързаме с червените линии, нека да влезем в реален разговор за възможните управленски решения, които предстоят”, призова бившият служебен министър-председател.

По думите му „червените линии” са, за да очертаят политическия профил на една партия. Когато обаче става въпрос за управленски програми и търсене на решения, тогава те трябвало да бъдат на принципа на взаимодействието, категоричен беше лидерът на „Български възход”. „Решенията, които се търсят за българските граждани, за българския бизнес, нямат никакво партийно оцветяване – те са или работещи, или неработещи”, смята Стефан Янев.

Той подчерта: „Ако ситуацията е невъзможна и предполагаемо се очаква да има нови избори, поне да бъде направено възможно тези нови избори да бъдат след една година - т.е. да бъде програмиран този период. Всякакви варианти са възможни – това правителство да има някакво прилагателно, което се нарича „временно”, „програмно”.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com