Събота,

Мая Манолова ни изплаши, какви коалиции очаква след 2 октомври

От: Иван Ангелов, кадър Нова ТВ -
12005
Мая Манолова ни изплаши, какви коалиции очаква след 2 октомври
A
A
A

Поредни безпринципни коалиции ще бъдат създадени след изборите на 2 октомври. Това заяви лидерът на “Изправи се, България” Мая Манолова пред Нова телевизия.

“ГЕРБ плюс посолските партии са готови да пренебрегнат обещанията  към избирателите, вляво - БСП, които са готови да направят всичко да съхранят партийната кариера на своя лидер, също са готови да влязат във всякаква коалиция. Призовавам избирателите да спрем партиите, които са готови да влязат във война” апелира Манолова.

“Тъжните сцени, които наблюдаваме с млади руски момчета, призовани на фронта, утре могат да се случат и с нашите синове”, каза още Манолова.

Тя коментира кампанията “Не плащай!”, организирана от “Изправи се, България”. “С нея искаме да кажем 2 неща - че хората не могат да си плащат сметките и че монополистите мамят своите клиенти”, заяви Манолова.

“Разкрихме измамата в “Топлофикация” и друга във Великотърновско, където на някои населени места нямаха вода с месеца”, поясни тя.

Манолова заяви още, че тази кампания ще се превърне във форма на бунт и гражданско неподчинение, ако след 2 октомври не бъдат предприети действия от партиите, които ще влязат в парламента за поемане на надценката на ръста на битовите сметки на енергийно бедните.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com