Костадинов каза "Никога повече"! Защо?

Прекланяме се пред паметта на жертвите, заяви лидерът на "Възраждане"

Костадинов каза "Никога повече"! Защо? | StandartNews.com

Преди дни Костадин Костадинов, председателят на “Възраждане”у присъства на митинг по повод 76 години от "Ан-Накба" ("Катастрофата"), свързан с ционистката окупация и насилственото прогонване на палестинците от земите им.

Той се проведе преди дни в София по повод отбелязването на 76-годишнината от “Ан-Накба”, в превод - “Катастрофата”, както наричат палестинските общности геноцида на техните братя в ивицата Газа. Ежегодно това събитие се провежда около датата 15 май в цял свят, като тази година у нас то се състоя пред лъва на Войнишкия мемориал край НДК.

Огромно впечатление на гостите на събитието направи присъствието на Костадин Костадинов, председател на втората политическа сила в България - “Възраждане”. Той изрази категоричната си подкрепа към палестинците във военния конфликт в ивицата Газа и поклон пред жертвите.

“Това изключително проявление на геноцид, етническо прочистване, трябва да бъде осъдено от всички държави в света, във цялата световна общност. Фактът, че все още не се случва е срам”, добави той в изявление пред присъстващите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай