За ПРАВОТО на достоен живот на българския народ

Ще работим за справедливост, свобода, мир и хармония в обществото

За ПРАВОТО на достоен живот на българския народ | StandartNews.com

Бюлетина №20 ПП ПРАВОТО

  • Партията бедните и онеправданите поставя на първо място правата на гражданите и върховенството на закона
  • Ще работим за справедливост, свобода, мир и хармония в обществото

Адвокат Мария КолеваПредседател на ПП ПРАВОТО, Бюлетина 20

Политическа партия "ПРАВОТО" е нова пратия, партия на бедните и онеправданите, партия която поставя на първо място правата на гражданите и върховенството на закона. През годините на демокрацията бяхме свидетели на демократичните процеси, на фалитите на банките, на разпродажбата на държавата на унищожаването на селското стопанство, икономиката, здравеопазването, образованието на националното и културно наследство, но най- вече на нарушаване на човешките права и тенденцията на беззаконие в държавата. Свидетели сме на държава с много пенсионери живеещи на ръба на бедността, вашите деца и внуци да напускат страната за да търсят прехрана. Ето защо партията ще въведе нова политика, която е свързана с укрепваме човешките ценности: справедливостта, свободата, мира и хармонията в обществото чрез: утвърждаване на върховенството на закона, защита на гражданското общество и парламентарната демокрация. Ще се борим да сме независими, свободни равни пред закона. Битката с това беззаконие трябва да продължи с Вас, с тези които са потърпевши и искат да живеят в една нормална правова държава, в държава в която законите ще се прилагат еднакво спрямо всички, в държава в която няма да се захвърлят бедните граждани  и пенсионерите като животни пред болниците да умират, в държава където ще имат нормален доход или пенсия да могат да живеят спокойно.

От партия ПРАВОТО сме решени да продължим, но този път с Вас. Когато сме ОБЕДИНЕНИ ще бъдем по-силни. Не искаме власт, пари влияние, искаме с Вас да осъществим започнатото през годините.Последните години можем да говорим за явна  диктатурата, за геноцид над българския народ. Тези хора с диктаторското си управление спокойно можем да ги наречем "убийци", убийци на демокрацията, убийци на народа.Последните години правителствата вместо да се борят с корупцията по високите етажи, точно обратното, същите знаят и толерират корупционните схеми.Лошото е, когато тази корупция се толерира и от съдебната система, от прокурори и съдии. Това трябва да се промени. Заедно и с гласовете на потърпевшите граждани, мислещи за своя живот, за своите родители, деца и внуци можем да влезем в Народното събрание и да се реализира програмата на партията за връщане на правовата държава; за възстановяване на духовните и културни ценности, на осигуряване на достоен живот на  целия български народ.

Единствено ПП "ПРАВОТО" защитава интересите на народ и държава.

Гласувайки за ПП "ПРАВОТО" с бюлетина № 20 в цяла България за Народно събрание и за Президент вие гласувате за Вас, за вашия по достоен живот.

ЗА ПО-ДОСТОЕН ЖИВОТ!

Адвокат Мария Колева-председател на ПП ПРАВОТО,Бюлетина 20Е-mail:  [email protected]: 0885 604 350                 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай