Вторник,

Станислав Младенов: България се нуждае от управление на промяната

От: Стандарт -
Станислав Младенов: България се нуждае от управление на промяната
A
A
A

Без стабилно Народно събрание, в което да се водят разумни политики и да се вземат правилни решения, няма как да имаме една различна България, заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов

България няма време за повече политически експерименти в Народното събрание. Държавата се нуждае от стабилно управление, което да продължи промяната, започнала на 4-ти април и затвърдена на 11-ти юли. Хората се нуждаят от сигурност, а бизнесът - от предвидимост. Това заяви кандидатът за народен представител на "БСП за България" за 25 МИР Станислав Младенов по време на среща на кандидати за народни представители и граждани с вицепрезидента Илияна Йотова в столичния Северен парк. В събитието взе участие лидерът на БСП-София Калоян Паргов.

„БСП вече показа, че знае как да постигне разбирателство с останалите партии в името на стабилността в държавата. Беше единствения остров на разум и политическа коректност в последните два кратки парламента. БСП може и ще бъде онзи желан и необходим партньор за коалиция в следващото управление на страната“, категоричен бе Младенов.

Той обясни, че „БСП за България“ има своята управленска програма за първите 100 дни след съставянето на кабинет. „В нея предлагаме разумни решения и политики и искаме вашето доверие, за да можем да ги реализираме“, добави той.

Кандидатът за народен представител призова хората да не се страхуват и на 14-ти ноември да излязат и да гласуват. „Предстои да направим избор, който няма равен по важност в последните 30 години и ще е определящ за съдбата на всеки един човек в държавата. Затова подкрепете кандидатите на "БСП за България" с №33 в интегралната бюлетина и с №6 за кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Дайте гласа си за разумните решения“, каза Станислав Младенов .

„Битката за промяната, която започна на 9 юли миналата година с вдигнатия юмрук на президента ген. Румен Радев, няма да е толкова бърза и лесна, колкото ни се искаше. Тя продължава не само през президентските, но и през изборите за парламент. Защото без стабилно Народно събрание, в което да се водят разумни политики и да се вземат правилни решения, няма как да имаме една различна България“, заяви председателят на БСП-София Калоян Паргов.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички