Сряда,

Рокади в ГЕРБ Благоевград. Биткаджии в листата

От: СТАНДАРТ -
977
Рокади в ГЕРБ Благоевград. Биткаджии в листата
A
A
A

Рокади в листите на ГЕРБ Благоевград. Биткаджии в списъците.

Няколко дни след проведеното областно събрние, ГЕРБ вече са готови с имената на кандидат-депутатите, които ще предложат на Изпълнителнта комисия за одобрение. В листата са включени нови лица - доказани биткаджии, които работят активно за партията. След приключване на номинационните събрания се оказва, че Петрич ще има нов кандидат-депутат и това Костадин Стойков.

Досегашният депутат Георги Динев отстъпва мястото си, след три успешни мандата. Спряганият за второто място бивш областен управител Бисер Михайлов се отказа от кандидат-дпутатскта надпревра и на второ място, най-вероятно, ще е управителят на ВиК Благоевград инж. Росица Димирова, съобщи struma.com.

Съветникът от ОБС Кирил Илиев е вторият благоевградчанин, който ще намери място в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ. Битката за парламента продължават за пореден път Александър Мацурев от Банско, д-р И. Тончев от Разлог и доказано успешният лидер на ГЕРБ Сандански Стоян Стоев.

Подредбата на листата им в първите няколко месата изглежда така. Първото място е за Росен Желязков, водач от столицата, който ще поведе герберите за пореден път. Второ място е за Росица Димирова, следвана от Костадин Стойков от Петрич. Четвъртото място е за Стоян Стоев от Сандански. Петото за д-р Тончев от Разлог и 6-тото за Александър Мацурев от Банско. Традиционно 22-то място е за отличникът в преференциите, Стефан Апостолов  от Симитли.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички