Радев: Гласувах за свобода, законност и справедливост

С тези ценности получих доверието на българските граждани, с тях се явявам и на тези избори, каза Радев

Радев: Гласувах за свобода, законност и справедливост | StandartNews.com

Гласувах за свобода, законност и справедливост. Това заяви Румен Радев, кандидат за втори президентски мандат, след като гласува днес.

С тези ценности получих доверието на българските граждани, с тях се явявам и на тези избори, каза Радев. "Залогът на тези избори е огромен и ще определи дали ще продължат започнатите процеси по оздравяване на държавността или задкулисието ще получи отново институционална власт", каза Радев.

Настоящият държавен глава упражнява правото си на глас в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан”, ул. "Кадемлия" №15, район Слатина.

Вярвам, че макар и трудно, българите взимаме съдбата си в своите ръце и тези избори ще са първата стъпка към нормалността, към завръщането към законите и правилата, към осъзнаването на силата на колективното действие, към отприщването на огромния потенциал, който носи народа ни. Искам да използвам още веднъж случая и да призова всички пълнолетни българи да гласуват, иначе историята ще ни прати на поправителен по демокрация. Нека всички дадем гласа си днес, за да имаме един представителен парламент", каза Радев пред журналистите.

Избори 2 в 1

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай