Марешки: В неделя превърнете страха в смелост

Нека Бог да благослови делото ни, защото то е за доброто на България и целия български народ, каза лидерът на ВОЛЯ

Марешки: В неделя превърнете страха в смелост | StandartNews.com

„Предстоят избори в условия на страх - за живота, за здравето, за бъдещето. Страх от несигурността, страх за доходите. Страхът се е вселил и в кандидатите за власт – защото ако ги изритате, са загубени. Защото са некадърни и са уплашени от поразиите, които създадоха и които не знаят как да оправят. Радев  останалите ни върнаха в годините на Виденов, та и по-зле!”, заяви лидерът на ВОЛЯ и кандидат- президент Веселин Марешки в реч на среща със членове и симпатизанти на партията.

По думите му, всички управлявали и управляващи са еднакви, защото ламтят за едно и също- кой да застане до държавната каца с мед, да лапа с черпака и да разпределя лъжички за останалите от кликата му. „Затова не спряха да тормозят мен и ВОЛЯ! Защото не сме като тях! Защото винаги съм бил с народа си и съм му помагал, не съм го грабил”, категоричен е Марешки.

„32 години реформи и накрая - мизерия! Това е резултатът от работата на БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ, измислената нова градска десница. Това ще е резултатът и от овластяването на новите „спасители”. Защото не ги слагат да работят за вас, слагат ги да обслужват скритите им господари. А вие сте им нужни по избори за параван. За да имитират демокрация” заяви още политикът. Той призова да се сложи край на опитите с народа ни, защото достатъчно е търпял.

„България е превърната в бедна територия за употреба от чужди посолства. Богатствата ни са разграбени от чужденци, а народът е гладен. Природата ни е съсипана, защото корумпираните властници я продават за отровни отпадъци. Ядем некачествена храна, произведена къде ли не, а нашите плодородни  земи пустеят, защото някой краде субсидиите. Да изброявам ли още? Нима сте доволни да ви подхвърлят по 50  -100 лева към пенсии и заплати, а те да крадат милиони?! Нима сте доволни да ви съдират кожата през горивата? Българският народ не заслужава това унижение!” , заяви още политикът.

Според него, най-лесно властта се критикува на маса и в социалните мрежи. Най-лесно е да кажеш – от мен нищо не зависи. Мъжеството е да излезеш и да си отстояваш правата като човек с достойнство. Човек е голям или малък в зависимост от неговата воля! „Всеки, идвал на власт, смята българите за подчинени, за рая, която му е длъжна. Аз мисля точно обратното- властта е начин да служиш на народа. Докато не изберете политици, които мислят така, никой няма да се погрижи за вас. Запомнете - на изборите вие си назначавате служители, а не господари!”, категоричен е Марешки.

„В неделя превърнете страха в смелост! За да се гордеете със себе си и с избора, който вдругиден ще направите. Не пропилявайте тази безценна възможност! Нека Бог да благослови делото ни, защото то е за доброто на България и целия български народ!”, завърши словото си лидерът на ВОЛЯ като припомни, че партията и той като кандидат за президент са под номер 23 в машината.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай