Марешки: Има опасност да се повтори предишният парламент

Не виждам как ще се състави стабилно правителство, заяви лидерът на ВОЛЯ

Марешки: Има опасност да се повтори предишният парламент | StandartNews.com

„Не виждам как ще се състави стабилно правителство в новия парламент. Партиите - любимци на социолозите, които са сочени, че със сигурност ще влязат, се карат като на махленско сборище. ИТН нямало да допуснат в правителство нарушителя на Конституцията Кирил Петков, ДБ не искали споразумение с т.нар. протeстърски партии, Станислав Трифонов и Корнелия Нинова били на различни брегове. Последното не го вярвам, но ще видим. Радев и Борисов са на нож. Всички помежду си се наричат с отвратителни епитети като „мутри, дебили, лигльовци, безпомощни паразити, диктатори“. Не виждам как тези хора биха се сработили. Те са толкова еднакви, толкова са едни и същи в алчността си за власт и облаги на ваш гръб, че изобщо няма да могат да направят един успешен парламентарен отбор. Трябва да влязат съвсем други партии, за да мръднем от дъното, до което всички тези докараха България“, заяви лидерът на ВОЛЯ и кандидат-президент Веселин Марешки.

По думите му, ако се повтори предишният парламент, скоро отново ще има избори. А ако Радев спечели, ще следва импийчмънт, заради погазване на Конституцията.

„Ако смятате, че живеете много добре, благодарение на тези, които управляваха и управляват, ако сте доволни да се харчат десетки милиони през няколко месеца за избори, вместо тези пари да отиват за пенсии, заплати, детски надбавки, не гласувайте за мен. Аз не бих допуснал такъв хаос и безхаберие, такова небивало разхищение на бюджета! Затова, ако искате разумно управление на вашите пари, ако искате спокойствие, работа, просперитет, аз и ВОЛЯ ще свършим тази задача. Ако ни дадете шанс на 14 ноември с номер 23!“, каза още Веселин Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай