Лечева: Нинова да спре медийните си участия, за да даде шанс на БСП

Броени часове преди парламентарните избори е абсолютно неадекватно да повтаряш тезите на основния си опонент, каза висшата социалистка

Лечева: Нинова да спре медийните си участия, за да даде шанс на БСП | StandartNews.com

Весела Лечева, член на НС на БСП, призова председателя на левицата Корнелия Нинова да прекрати медийните си изказвания до изборите.

“Броени часове преди парламентарните избори е абсолютно неадекватно да повтаряш тезите на основния си опонент. Поредният пример за това е еднаквото говорене на председателя на БСП и лидера ГЕРБ относно машините за изборите и броенето на разписките”.

Това завява в свой статус във Фейсбук Лечева. По думите й всичко това всява напрежение и съмнение за честността на изборите, от което полза има единствено Борисов.

“Такова поведение ни обезличава като алтернатива, особено и като не отричаш възможност за съставяне на правителство с основния си опонент, въпреки че имаш не едно решения на ръководните органи на партията, която оглавяваш.

Призовавам Корнелия Нинова да не прави повече медийни изказвания до изборите, с което да даде шанс на партията ни да повиши резултата си”, казва още Лечева.

 

Вижте всичко свързано с >> Избори 2021 <<

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай