Марешки: Борисов и Радев работят един за друг

Марешки с тежка критика и към двамата

Марешки: Борисов и Радев работят един за друг | StandartNews.com

"Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт. И това не е случайно. Услугите са взаимни", заяви лидерът на ВОЛЯ и кандидат за президент Веселин Марешки=

 Той припомни, че през 2016г. Борисов издигна неизбираема партийна кандидатура за президент в лицето на Цецка Цачева и по този начин осигури пет години мандат на "Дондуков" 2 на Румен Радев.

"Сега Радев с непрофесионализма на назначените от него министри, с хаоса, който създава, със задълбочаващата се криза на всички нива- болници, фирми, енергетика, на практика налива проценти на ГЕРБ", коментира още Марешки.

Той подчерта, че докато Радев и Борисов играят опасни политически игри, народът изнемогва от скока на всички цени, от неуредиците в здравеопазването, от хаотичните мерки срещу COVID-19.

"Затова ние предлагаме трети вариант - вместо хората да избират пак по-малкото зло, могат да изберат нещо много по-добро. И това е пътят на просперитета, сигурността и възраждането. Нашата кампания е насочена към това да покажем, че извън тези хора, има други - почтени, професионалисти, родолюбци, които имат готови решения на всички проблеми, които досегашните политици сътвориха.", категоричен е Марешки, пише факти.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай