Йотова: Нашият разговор е с хората на България

Вицепрезидентът се срещна със симпатизанти в Червен бряг

Йотова: Нашият разговор е с хората на България | StandartNews.com

Със симпатизанти в Червен бряг разговоря вицепрезидентът Илияна Йотова. В срещата участваха и представители на подкрепящите кандидатпрезидентската двойка партии. Йотова призова да се гласува активно на изборите в неделя. „Ще продължават с манипулациите и всяването на страх, но ние ще пресечем всички тези опити“, зарече се тя и попита чия фирма е „Сиела“, с която Борисов сключи договори за много пари през 2014 г.

„Нашите опоненти ни приканват в телевизионни студиа, за да произнасят лакирани фрази, на които са ги научили високоплатени пиари. Нашият разговор е с хората на България, ние сме сред вас, както бяхме изминалите пет години“, изтъкна Илияна Йотова. „Приканват ни към обединение. Няма как да се обединим с хора, които превърнаха корупцията и беззаконието в държавна политика“, категорична беше тя.

Йотова очаква след 14 ноември да се сформира стабилно парламентарно мнозинство от хора с експертиза, които не само знаят как се прави политика, а как се взимат правилните решения, дори когато са непопулярни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай