Борисов с фатална прогноза за изборите

Няма да има правителство, партиите са в "уплах"

Борисов с фатална прогноза за изборите | StandartNews.com

Бившият премиер Бойко Борисов прогнозира, че най-вероятно след изборите на 14 ноември отново няма да се състави правителство, защото партиите били "в уплах". Борисов посети тази сутрин църквата на Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на неговото управление.

„Като виждам чудовищен хаос - криза и инфлация - 580 лв. Ток, цените газта 40% от другия месец, това е успешното правителство на Радев. Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев? Аз се учудвам на наглостта им. Правителство пак няма да направят, няма отговорни партии“, заяви Борисов.

Членовете на Централната избирателна комисия от квотата на ГЕРБ ще подкрепят регистрацията на листите на „Демократична България“, обяви Борисов по повод листата на партията в Стара Загора. Там десните не получиха регистрация заради внесени документи с електронен подпис.

Борисов уточни, че в комисията ГЕРБ са малцинство, но ще подкрепят регистрацията, „за да не твърдят от „Демократична България“, че ГЕРБ е причината да не се явят на избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай