Понеделник,

Асен Василев: Ние не сме месии

От: Агенция Стандарт -
1126
Асен Василев: Ние не сме месии
A
A
A

Кирил Петков и Асен Василев от "Продължаваме Промяната" се срещнаха с гражданите на Хасково, предаде БНР. Асен Василев ще бъде водач на листата в родното Хасково. Пред съмишленици и симпатизанти  те обявиха, че преди изборите ще предложат на  други партии документ наречен "Принципи на управлението", който да бъде подписан.

Водачът на листата за Хасково на „Продължаваме промяната“ Асен Василев очерта проблемите на родния си град

По-стратегическите са свързани с това как Хасково да излезе наистина на картата между Азия и Европа, където му е истинското място.

„Тука няма месии, тука има отбор! Отбор, който е решил, че времето за промяната е дошло и който е готов да прежали личния си живот, да прежалим собствените си бизнеси в името на това, че стига толкова сме чакали, време е кражбите да спрат, време е управлението да влезе в един практичен формат, където хората, които всъщност инвестират в държавата - всички данъкоплатци, да получат това, което си заслужават“, допълни Кирил Петков.

„Ние не сме месии. Не казваме, че от водата ще направим вино! Това, което казваме, е че всеки от нас трябва да вземе мотиката и да си изкопае лозето, обаче да няма едни, дето идват после да ограбят гроздето“, обобщи Василев.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com