Kaufland с богат асортимент за новата си великденска кампания

Тя е под мотото „Обичаш Великден? Получаваш Великден!“

Kaufland с богат асортимент за новата си великденска кампания | StandartNews.com
  • Тя е под мотото „Обичаш Великден? Получаваш Великден!“ и дава ценни съвети на потребителите за празничната украса и трапеза

Като верен партньор на всяко семейство, този Великден Kaufland България отново ще предложи на своите клиенти разнообразие от над 20 000 качествени и свежи продукти на изгодни цени. Сред атрактивните предложения са както традиционни продукти, така и иновативни предложения и нови и екзотични вкусове. Клиентите могат да разчитат на висококачествено агнешко месо, зелена салата с български произход от производители, с които Kaufland има изградени дългогодишни партньорства. Категорията плодове и зеленчуци ще бъде обогатена с още над 210 артикула, като в това число ще се предлагат и някои по-екзотични продукти като салата Радичио, салата Пак чой, множество качествени био продукти под марката K-Bio.

Тазгодишната великденска кампания на Kaufland България вече зарежда с великденското настроение потребителите и засилва усещането за настъпващата пролет. Реализирана под мотото „Обичаш Великден? Получаваш Великден!“, тя започва със специално видео в унисон с новия жизнерадостен сезон, което е изпълнено с ярки цветове и лека и непринудена пролетна атмосфера. Специално внимание е обърнато на празничните семейни събирания и спомените от безгрижното детство, част от които боядисването на яйца.

Kaufland традиционно предлага козунаци с български произход за Великден. Тази година те са производство на 5 утвърдени производители и семейни фирми с наложени традиции в хлебарството, с които търговската верига си партнира от дълги години. Потребителите могат да открият разнообразие от над  20 вида български козунаци, сред които са както пакетирани, така и прясно изпечени и ръчно плетени козунаци с автентичен роден вкус. Пекарната на Kaufland отново ще предложи богат великденски асортимент, и тъй като ръчно и на място приготвените продукти са предпочитани, потребителите ще могат да оценят добавената им стойност. Асортиментът е разширен с нови вкусови попълнения като козунак с белгийски шоколад и козунак с нежен орехов пълнеж.

В седмиците преди Великден клиентите на търговската верига ще могат да се насладят на разнообразие от български сирена и кисело мляко, както и на редица нови предложения при колбасите. Асортиментът на Kaufland България ще бъде допълнен с богат избор от сладолед за цялото семейство за Великден.

Като част от своята бизнес стратегия за Оne Stop Shopping (от англ. пазаруване от едно място), Kaufland България ще предложи и голямо разнообразие от продукти за семейството и дома като уреди за готвене и декорация.

Kaufland България продължава да прилага своята политика за налагане на собствени марки продукти с изключително качество. И тази година търговската верига ще осигури достъпно качество и премиален вкус чрез разнообразния асортимент на K-Favorites. Осигуряването на качествен и широк асортимент на отлични цени е едно от най-важните клиентски обещания на Kaufland. Търговската верига предлага портфолио от 20 000 артикула в най-големите си обекти в страната. За да направи обслужването на своите клиенти винаги комфортно и приятно, Kaufland дава гаранция за безупречна свежест и качество на своите продукти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай