Веселин Маринов с безплатен концерт в Созопол

Веселин Маринов с безплатен концерт в Созопол | StandartNews.com

Събитието е подкрепено от Villa Yambol

За четиринадесета поредна година Веселин Маринов ще зарадва феновете си по Българското Черноморие, като изявите му минават от Каварна на север чак до Приморско на юг. На 2 август с безплатен концерт в Созопол и на 5 август - в Бургас, изпълнителят ще пее с подкрепата на серията вина Villa Yambol.

Тазгодишното турне, което започна на 24 юни, носи името на една от любимите песни на естрадния любимец - "Предпоследна глътка лято". Концертите ще обхванат 12 курорта. В репертоара изпълнителят е включил основно най-познатото от творчеството си, така че публиката да пее с него. Той споделя, че летните му концерти са едни от любимите му, защото тогава вижда хората такива, каквито би искал да са целогодишно - усмихнати и без мисли за утрешния ден, за училището на децата и за вноската по кредита.

На концертите в Созопол и Бургас феновете на Веселин Маринов ще могат да се насладят на белите и розе вина на Villa Yambol. Розето е от сорта Каберне Совиньон 2014 - същото, което спечели медал на 22-то издание на най-големия европейски винен конкурс "Concours Mondial de Bruxelles" и още две отличия на "Mondial du Rose" в Кан. "Радваме се, че с наша помощ ще зарадваме феновете на Веселин Маринов в Созопол и Бургас", коментираха спонсорите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай