Четвъртък,

"Тъпани и Гайди" с безплатен концерт на 23 ноември

От: Failed to load user -
3604
"Тъпани и Гайди" с безплатен концерт на 23 ноември
A
A
A

Концерт-промоция в София Лайв Клуб - по повод заснемането на документално видео

Безплатен промоционален концерт по повод снимките на документално видео, посветено на модерната фолклорна сцена в България и група "Тъпани и Гайди", ще се състои в "София Лайв Клуб" на 23 ноември. Документалният късометражен филм, който ще се заснеме по време на концерта е част от интересен интернационален проект, който има за цел да представи различни съвременни музикални сцени по света, в дванайсет кратки документални епизода, информират организаторите.

"Тъпани и Гайди" са единствената наша банда, на която се спират английските продуценти и именно на тях се пада честта да представят родната сцена. Продуцентската компания, избрана да реализира епизода посветен на България е MatchPoint Productions.

Събитието на 23 ноември в София Лайв Клуб в с Вход свободен и с начален час точно 20.00ч. Вратите на клуба ще бъдат отворени още в 19.00ч., а първите 50 фена дошли на събитието ще получат и безплатна напитка.

На 23 ноември "Тъпани и Гайди" ще предложат в сета си неповторима комбинация от прекрасни български фолкорни мелодии, родопски звуци и тежък съпровод на диджериду (от Австралия) и кахон (от Перу). Прекрасният глас на певицата Валентина Добрева ще бъде "спойката" на клубната сцена - между традиционни музикални инструменти идващи от три континента.

Освен прекрасната музика, добро настроение и танци, които съпровождат лайфовете на групата по традиция, по време на този специален безплатен концерт феновете ще могат да се насладят и на специално подготвен за събитието VJ set.

"Тъпани и Гайди" са щастливи, че ще могат да докажат лично, че съвременната музика не изключва класическия български фолклор и обещават, че освен "на лента", събитието ще се запечата и в съзнанието и сърцата на всеки от присъстващите.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com