"Сигнал" пеят за талантливи деца

"Сигнал" пеят за талантливи деца | StandartNews.com

И легендарната рок група "Сигнал" се включва в благотворителната кампания "Талантливите деца на Варна". Известни музиканти пеят от декември насам, като със събраните средства от концертите им се подпомагат хлапета от морската столица. Благотворителната кампания е по инициатива на сдружение "За младите с любов" с подкрепата на Борислав Гуцанов.
Любимите хитове на "Сигнал" ще озвучат Летния театър на 24 юли 2015 г. Подгряваща група ще бъдат младите варненски рок музиканти от "Шепот". Началото на петия благотворителен концерт е в 20 часа. Билетите са с цена 5 и 10 лева и могат да се закупят от касите на Летния театър и на www.ticketplus.bg.

Стотици варненски таланти бяха подпомогнати благодарение на кампанията "Талантливите деца на Варна", която стартира през декември миналата година. В подкрепа на вокални изпълнители, танцьори, артисти и инструменталисти от града концерти досега изнесоха Валя Балканска, трупата на Нешка Робева, Преслава, Орлин Горанов и Мариана Попова. Събраните средства в кампанията до момента помогнаха за 9 каузи - за възпитаниците на "Общински детски комплекс"-Варна бе закупено ново пиано, детският танцов ансамбъл "Зорница" към народно читалище "Отец Паисий"-Варна се сдоби с костюми, театрална формация "Феникс" участва във фестивала "Океан от любов" в Пазарджик, танцьорът в инвалидна количка Пламен Любенов получи средства да покрие разходите си за обучение по интегриран танц в ирландския град Корк, балет "Мелади" участва в световно първенство в Букурещ, възпитаниците на вокално студио "Angel Voices" участваха и грабнаха няколко награди в националния конкурс за популярна песен "Петнадесет лалета" в Хисаря. Освен това младите спортисти, възпитаници на клуб по плувни спортове "Торпедо" представиха Варна в изключително престижен турнир по синхронно плуване в град Лугано, Швейцария, със събраните средства бе осигурено пътуването до Лондон на известния варненски хореограф Гоош и неговото училище за улични танци "The center", както и звукозаписи на 10-годишния Донко Петров за участие в музикален конкурс за български народни песни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай