"Роксет" искат банани и джинджифил

"Роксет" искат банани и джинджифил | StandartNews.com

Мари и Пер ще дегустират БГ вино преди концерта в София

Мари и Пер, шведският супердует "Роксет", са поискали самостоятелни и комфортни гримьорни, като в тях трябва да има много цветя. Те ще излязат на сцената на "Арена Армеец" на 17 юни. Освен това са поръчали плодове, особено държат на банани и прясно нарязан джинджифил. Двамата изпълнители много искат да опитат по време на престоя си у нас и качествено българско червено вино. София е една от спирките в тяхното ново турне, което печели суперлативи във всяка страна, през която са минали досега. Обиколката е наречена "XXX - The 30th Anniversary Tour".

Техническата подготовка за концерта започва още от 15 юни, когато у нас ще пристигне сцената, както и цялото оборудване за осветлението и озвучаването. Младоците от формация "Революция Z", които бяха избрани лично от "Роксет" за подгряваща група, ще се качат на сцената в 20 часа. Очаква се Мари и Пер да се появят в 21, а шоуто им ще продължи около два часа.

Те пристигат у нас с частен самолет, веднага след концерта си в Острава, Чехия. Мари и Пер ще кацнат на българска земя в ранните часове на 16 юни. Дали ще се разходят из София ден преди концерта си, все още не е уточнено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай