Рок фестивал край реката

Рок фестивал край реката | StandartNews.com

Симитли. Туристи атакуваха днес Симитли заради рок музика и рафтинг.

Фенове на родните музикални банди ще се кефят на изпълненията им днес и утре.

Васко Кръпката и рокаджиите от „Crush i fill" се качват тази вечер на сцената на „Рок край реката". Светльо Витков с „Хиподил" и „Circle" ще забавляват зрителите в събота на брега на река Струма. Рок-фестът се организира за трета поредна година от община Симитли и рафтинг център „Х-Клуб".

На поляните край водите се събират стотици ценители на хубавата музика, бързата вода и студената бира. За събитието входът е свободен, безплатни са и парцелите на зелените площи в палатковия лагер. За фестивалните дни домакините обявиха и преференциални цени за рафтинг спускания и каяк и всички атракциони на базата, която е на входа на Кресненското дефиле. Сред атракциите са не само спусканията с лодки, но и въжен парк, тролей, пейнтбол. Сигурно е, че рокът и рафтингът ще вдигнат адреналина на стотици привърженици на музиката и екстремния спорт.

Музиканти и певци пък ще поемат смело с лодки по течението на река Струма. „Целта ни е с подобни атрактивни прояви да привличаме повече туристи. за нас развитието на туризма е приоритет", твърди кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Шоуто при въжения парк на входа на Кресненското дефиле е гарантирано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай