Понеделник,

Представяме Чудесата пред дипломатическия корпус

От: Стандарт -
291
Представяме Чудесата пред дипломатическия корпус
A
A
A

Специална покана получи кампанията "Чудесата на България" от посланика на Мароко у нас г-жа Закия Ел Мидауи. Нейно Превъзходителство бе специален гост на церемонията по връчване на наградите за Чудесата на десетилетието.

"На 21 май, в навечерието на големия български празник на писмеността - 24 май, каня г-жа Славка Бозукова и нейния екип в дипломатическата мисия на Кралство Мароко в София, за да представят кампанията "Чудесата на България" пред дипломатическия корпус. За дипломатите ще е изключително интересно да се запознаят и с книгата "Легенди за Чудесата", издадена от "Стандарт" на два езика - руски и немски, на която предстои и издание на английски език", каза госпожа Закия Ел Мидауи, която е изключително голям приятел на България и "Стандарт".

Нейно Превъзходителство връчи специална награда на кмета на Девин Здравко Иванов за популяризирането на града и неговата минерална вода. "Аплодисменти за това, което сте направили, господин Иванов. Ще говоря с моите колеги посланици да посетим града и да се запознаем на място с неговото богатство - минералната вода", каза госпожа Закия Ел Мидауи.

 


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com