Пол Макартни сватоса свои фенове

Пол Макартни сватоса свои фенове | StandartNews.com

Сър Пол Макартни се качи на австралийска сцена за първи път от 1993-а насам. За концертите от световното си турне „One оn оne" великият музикант излиза с най-големите хитове от репертоара си.

На шоуто в Пърт се случи нещо спонтанно. Към края на зрелището Макартни забеляза мъж от публиката с голям плакат в ръка, на който пишеше „Може ли да предложа на любимата ми на сцената?". В отговор звездата извика при себе си възторжения фен Мартин и нежната му половинка под еуфоричните овации на 20 000 меломани. Макартни запита Мартин дали е сериозен и носи ли пръстен, а после му каза да падне на колене.

Късметлията взе микрофона и зададе съдбоносния въпрос пред многобройната публиката. Зашеметената избраничка каза „да" и последва страстна целувка пред екзалтираните зрители. Току-що сгодените прегърнаха Пол и всички възкликнаха одобрително. Рокветеранът не пропусна направи и специален подарък на бъдещите младоженци – негово яке с личния му автограф. Сър Пол има още 5 дати за концерти в Австралия. След звездното сватосване дамите със сигурност ще тръпнат в очакване на подобно изживяване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай