Отложиха турнето на Ролинг Стоунс в Австралия за октомври

Отложиха турнето на Ролинг Стоунс в Австралия за октомври | StandartNews.com

Музикантите от Ролинг Стоунс отложиха турнето си On Fire, което трябваше да се проведе в Австралия и Нова Зеландия, за октомври заради смъртта на половинката на Мик Джагър, дизайнерката Лорън Скот. Днес вече официално беше потвърдено, че става дума за самоубийство, а причината за смъртта е обесване.

Бандата трябваше да изнесе седем концерта, стартирайки от вчера, 19.03. Организаторите на турнето увериха феновете, закупили билети, че бандата ще се завърне през октомври, но засега точните дати за турнето все още не са ясни.

"Ако новите дати не са удобни, феновете ще могат да получат парите с обратно. Призоваваме феновете да запазят билетите си. Вече могат да върнат билетите си и да получат парите си обратно. Това може да стане в офисите, откъдето са били закупени", съобщиха от компанията, организатор на турнето.

Ролинг Стоунс бяха шокирани от самоубийството на приятелката на Джагър и за момента те правят всичко възможно в да окажат подкрепа на фронтмена да премине през този "тежък период".

"Всички сме силно шокирани, но на първо място мислим за Мик и за това как да му помогнем. Смятаме да се завърнем в Австралия и Нова Зеландия възможно най-скоро. В момента правим всичко възможно, за да подкрепим Мик", сподели барабанистът на бандата Чарли Уотс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай