Остават броени дни до концерта на „Любе"

Остават броени дни до концерта на „Любе" | StandartNews.com

Остават броени дни до концерта на легендарната група „Любе" в „Арена Армеец", който ще бъде най-мащабният и грандиозен за култовата руска формация у нас. Музикантите са обещали да изпълнят всичките си най-големи хитове, сред които "Комбат", "Солдат", "Позови Меня Тихо По Имени". Вратите ще бъдат отворени в 18 часа. Концертът ще започне точно в 20 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички фенове да са заели местата си дотогава. Седящи места на терена, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, а за трибуни – през входовете А1, В1 и С1.

Ограничено количество билети от 30 до 70 лв. могат да бъдат закупени и в деня на шоуто от касите на "Арена Армеец", както и в мрежата на Eventim в цялата страна.

След запълването на капацитетa на паркинга към залата, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".

Лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри, стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай