Любовна вечер с Орлин Павлов

Любовна вечер с Орлин Павлов | StandartNews.com

"Обречени сме да обичаме", така Орлин Павлов определя мотива си да участва в концерта за празника на влюбените във Варна. Чаровният певец е сред акцентите в спектакъла "Една любовна вечер в операта" на 14 февруари.

В интерпретация на Орлин ще прозвучат само тематични класики. Шансоните на Едит Пиаф, между които и "Не, за нищо не съжалявам", са запазената марка на оперната прима Бойка Василева. Силвия Ангелова ще представи най-красивата ария на влюбената Мария Магдалена от рокоперата "Исус Христос суперзвезда, а Ина Петрова ще изпълни "On my Own" от мюзикъла "Клетниците". Четиримата солисти на финала ще изпълнят прочувствената любовна балада "Over the Rainbow".

Същия ден в София Златка Димитрова прави благотворителната акция "Целуни и дари" на водната сцена в "Парадайз център" от 12 до 15 часа. Тя е в помощ на 2-годишния Йоан Кръстев, който спешно се нуждае от животоспасяваща операция на бъбрек. Кулминацията на най-любовния празник ще е концертът на група Ice cream на същата сцена от 19.30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай