Лили и Сегал пеят на морето

Лили и Сегал пеят на морето | StandartNews.com

Примата ще зарадва поклонниците си в Лозенец през август, а екшън звездата още през юни

Лили Иванова и Стивън Сегал ще са нощният десерт на плажуващите в Лозенец. Те са перлата в програмата на комплекс "Хасиенда бийч". Примата ще изнесе концерт през август, но датата още се уточнява. Актьорът блусар пък ще забие още на 26 юни със своята "Стивън Сегал Блус Бенд" ден след изявата им в Борисовата градина в София. Сегал казал, че очаква с нетърпение да види Черно море и ще се разходи с удоволствие с лодка, разказа собственикът на клуба Димитър Тодоранов. Сегал ще участва и в демонстрации по карате, сподели още Тодоранов, който е треньор на националния отбор по шотокан карате-до. Сегал ще бъде посрещнат като истинска звезда и ще се поглези в президентския апартамент.

Васил Найденов, Орлин Павлов, "Сигнал", "Тоника", Любо Киров са другите звезди от афиша на клуба в Лозенец. Концерт ще има и Графа, който ще пее навръх рождения си ден и ще празнува заедно със своите почитатели.

За Лили се знае само, че готви голяма изненада. "Най-вероятно ще направи един дует, но с кого още е тайна", заяви пред медиите Тодоранов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай