Лили грейна в изложба

Лили грейна в изложба | StandartNews.com

Изящен портрет на Лили Иванова грейна в изложба в столичния "Гранд хотел София". Творбата на Васил Горанов с маслени бои е с размер 100/80 см и е гвоздеят на експозицията на художника. Примата на родната попмузика остана очарована от работата на живописеца и написа на страницата си във Фейсбук: "Много, много специални благодарности на невероятния художник Васил Горанов и на галеристката Милена за изключителния жест! Благодаря ви отново!".Велинградчанинът не за първи път рисува родни творци. Известни са портретите му на Искра Радева, Александра Сърчаджиева, "Мис България 2003" Ива Титова. Негови творби са собственост на колекционери на изкуството у нас и в чужбина.
Не за първи път художници ваят образа на Лили.

Тя открай време е мечтан обект за корифеи и дебютанти. Рядко обаче се съгласява да позира. Понякога се е случвало да експонират лика й без нейно съгласие в проекти, ухаещи на масова култура.

Лили обаче има изключително изтънчен вкус не само за музика, но и за изящните изкуства. В дома й, където всичко е избрано и аранжирано с много изисканост и с уважение към сетивата, може да се видят изключително стойностни платна и пластики. Включително и портрет на примата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай