Крисия и Маестрото на втора репетиция за Евровизия

Крисия и Маестрото на втора репетиция за Евровизия | StandartNews.com

Ла Валета. Днес Крисия, която ще представя страната ни на детската Евровизия, ще проведе своята втора репетиция. Това е последната й възможност за промени по сценичното й представяне на песенния конкурс в Малта, съобщават от БНТ.

Крисия и двамата й сценични партньори - пианистите Хасан и Ибрахим, ще излязат за своите проби в 15:00 следобед. По-късно (16:25 часа) те ще дадат специална пресконференция, която може да проследите на живо на junioreurovision.tv.

Евгени Димитров - Маестрото е заминал за Малта тази сутрин, за да се присъедини към екипа на Крисия, Хасан и Ибрахим. Той ще се включи във втората репетиция, която ще се проведе на Арената в Ла Валета.

"Крисия се чувства добре, преди малко се е събудила и ще направи разпяване, а в зависимост от състоянието на гърлото й, ще направи и щадяща репетиция", съобщава бТВ, която е партньор на БНТ за българската песен на детската Евровизия.

 

Junior Eurovision 2014 въвежда и онлайн гласуване

Организаторите на Junior Eurovision 2014 организират и онлайн гласуване в сайта на събитието, съобщи бТВ. 

Гласуването на неучастващите страни ще бъде само за себе си и няма да се добавя към общия резултат. То обаче ще излъчи победител, който ще получи специална награда. 

Опцията за онлайн гласуване ще бъде активна само извън участващите страни. Иначе хората, които се намират в 16-е участващи държави ще могат да гласуват по традиционния начин, като за целта гласуват на телефонните номера, които местните телевизии изписват на екрана.

Ето как да подкрепите Крисия, Хасан и Ибрахим на 15 ноември, ако живеете в чужбина:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай