Концертът на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация ще се излъчва директно онлайн

Концертът на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация ще се излъчва директно онлайн | StandartNews.com

Тази събота, 21 април, в "Арена Армеец" ще се състои дългоочакваното 5-часово историческо шоу с четири от най-култовите банди, оставили вечна следа в музикалната история на България. Поради огромен интерес от феновете в чужбина, грандиозният концерт на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация ще се излъчва директно онлайн. Спектакъл ще събере за първи път на една сцена над 40 куултови музиканти и ще премине под мотото "Въпреки всичко!" – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето....

Официалното директно онлайн излъчване на концерта може да бъде гледано от 18:30 ч на 21 април на http://svetlio.bg/live/.

Цената на билета за всички онлайн зрители ще бъде 10 лв. Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема само няколко минути.

Специално участие в събитието ще вземат забележителните Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и др. Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок - създатели на ъндърграунд културата в края на 80-те и 90-те, ще зарадват хилядите си фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. От сцената на Арена Армеец ще прозвучат някои от любимите за цели поколения емблематични песни - "Бате Гойко", "Най-щастливият ден", "Под шарената сянка", „Само двама" и много други.

Билетите за концерта се продават с пълна сила в мрежата на Eventim и онлайн на www.eventim.bg. Цената за правостоящи места е 35 лв. и 40 лв. за седящи. В деня на събитието цените ще бъдат съответно по 45 и 50 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, но задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация (бланки ще има на входa). Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билет и задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация.

Входовете на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 17.30 ч.

Ето и програмата за 21 април по часове:

17:30 – Отваряне на входовете на залата
19:00 – НОВА ГЕНЕРАЦИЯ
20:00 – РЕВЮ
21:15 – КОНТРОЛ
22:35 – ХИПОДИЛ
Без съмнение, това ще бъде най-големият български рок концерт правен до сега, а дата та 21 април 2018 г. ще бъде "най-щастливият ден" за хилядите фенове на тези банди.

Организатор на събитието е SKD SOUND, a съорганизатори са екипът на STROEJA и REJOY.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай