Imany с концерт в София през октомври

Imany с концерт в София през октомври | StandartNews.com

Imany с мащабен концерт в София през есента. След като разпродаде напълно билетите за клубното си гостуване у нас буквално за броени дни, Imany вече подготвя следващото си шоу у нас- на 19 октомври.

Събитието се организира от Keen Acts. Билетите са в продажба от 10 май на цени от 40 до 110 лева в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на EVENTIM.

Дебютният албум на Imany The Shape of a Broken Heart от 2011 г. за кратко време спечели симпатиите на меломаните и заслужено придоби платинен статус в редица европейски държави. Българските фенове също не пропуснаха да я оценят и първият й сингъл You Will Never Know се превърна в любим хит за хиляди. Съвсем новото й EP There Were Tears обещава и бъдещият албум, предвиден да излезе преди идването й у нас, да носи точно този дух на бунт, свобода, гняв, тъга и надежда, който пленява и прави нейната поп-соул музика толкова отличителна.

Imany не спира да твори. Между многобройните си турнета тя издаде саундтрак към филма Sous les jupes filies. През 2015 г. излезе сингълът Don't Be So Shy, а ремиксът на Filatov & Karas стана същински клубен хит.

Преди да се отдаде на музиката Imany се изявява като модел и живее за кратко в Ню Йорк. За радост на милионите си фенове, през 2008 г. тя се връща към детската си мечта и започва да пее авторски парчета, в които се прокрадва влиянието на африканските островни ритми. На суахили творческият й псевдоним означава „вяра", „доверие" или „откровеност". Именно такава е й музиката на Imany – честна и изпълненена с надежда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай