Хулио Иглесиас подгря фенките

Хулио Иглесиас подгря фенките  | StandartNews.com

Ще танцувам с вас, зарадва ги Джуниър при пристигането си в София

Хулио Иглесиас-младши раздаде серия от автографи и не отказа нито едно селфи, след като днес по обед кацна на българска земя. Многобройни почитателки посрещнаха първородния син на легендарния певец, който довечера прави супершоу в "София лайф клуб" с венецуелския изпълнител Маноло и в компанията на бенда на Дани Милев.

Още преди да излезе от випа, Джуниър беше атакуван от служителите на летището, а в салона с молба за общи снимки го изненадаха и две бизнес дами. За радост на представителките на нежния пол Хулио се появи в столицата ни без красивата си съпруга, белгийския модел Чариз Верхаерт.

"Щастлив съм, че отново съм тук, вие сте страхотни", беше любезен и усмихнат Иглесиас, суперсекси в спортен ауфит. При предишното си гостуване, когато пя с баща си в Арената, той не скри искреното си възхищение от българските момичета. Хулио идва у нас по покана на "Жокер медия", след като обиколи Европа, Русия и САЩ. Почитателите на латиното ще чуят атрактивни кавъри на добре познати парчета, както и авторски песни на двамата изпълнители.

"Дансингът е отворен - ще танцуваме всички заедно", обеща Хулио на фенките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай