Емил Ласария, Флай Проджект и Ларис щурмуват Слънчев бряг

Емил Ласария, Флай Проджект и Ларис щурмуват Слънчев бряг  | StandartNews.com

Европейските звезди с шоу през юли в La Cubanita Beach Bar

Емил Ласария, Флай Проджект и Ларис пристигат в България през юли, по покана на „La Cubanita Beach Bar" в Слънчев бряг. В разгара на лятото новото бижу на Какао Бийч ще изживее истински парти-щурм от европейски звезди, водачи на най-горещите музикални класации.

Първи в „La Cubanita Beach Bar" ще пристигне Emil Lassaria, на 5-ти юли. Хитовете му "Tu Amor", "Fiesta", "Baila", римейк на "Guantanamera" и други тресат класациите седмици наред. След него, на 18-ти юли в Слънчев бряг за първи път ще кацне Lariss. Нейният хит „Dale Papi" все още е в челни места в различни европейски радио и телевизионни класации. С нетърпение се очаква и участието на Fly Project. Те ще гостуват в „La Cubanita Beach Bar" на 24-ти юли. По традиция парчетата им стават хитове за отрицателно време с десетки милиони прегледи в YouTube и челни позиции във всевъзможни класации.

Това лято новата „La Cubanita" ще предложи много интересни събития, наред с участия и на много български имена от RnB и поп-музиката.На плажа пред заведението се подготвят и много дневни партита. На 9-ти юли там ще е дългоочаквания полуфинал на Мис „Ла Кубанита 2015".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай