Bggz Rubbit & the Party Party тръгват на турне

Bggz Rubbit & the Party Party тръгват на турне | StandartNews.com

Варна, Шумен и Велико Търново дълго ще говорят за това

Bggz Rubbit & the Party Party са твърдо решени да събудят от зимен сън всички купонджии и за целта поемат на кратко, но паметно турне в североизточна България. Кръстили са го "Лекото турне през март", но заглавието е подвеждащо. Още в края на седмицата Велико Търново, Варна и Шумен ще се понесат "на гребена на вълната" с добре познати парчета на Bggz , както и съвсем нови композиции на Партията.

"Bggz Rubbit & the Party Partyе логично продължение Bggz в екстремното приключение, наречено "да правиш музика в България". Както и единствената партия, за която не може да се гласува! Важно е и да уточним, че вече не сме група, а групировка", заявяват момчетата.

Стилът на "групировката" не е променен - неограничена палитра от емоции, които се балансират някъде около калифорнийския ска-пънк-рок, който пък борави смело с реге, дъб, рап и фънк музиката. "И все пак не се учудвайте, ако усетите и поп, соул, суинг, дори метъл елементи в парчетата ни", обясняват още от Bggz Rubbit & the Party Party.

"Лекото турне" е част от поредицата #НИЕНЕСМЕИМИГРИРАЛИТИ, чиято основна цел е да поддържа доброто настроение на тези, които са решили да останат тук и напук на всичко да създават и творят. Това важи с пълна сила и за по-малките градове и BGGZ RUBBIT & the Party Party искат да са част от това! Затова във всеки град групировката ще сподели сцената с местни артисти като по този начин целят и да припомнят, че "Съединението прави силата" не е просто надпис на стена.

И така, "Лекото турне през март" ще мине през:

В. Търново - 12.03.2015 - Bggz Rubbit @ Bar Rocka Rolla
Варна - 13.03.2015 - SEA GARDEN LIVE + BGGZ RUBBIT & The Party Party
Шумен - 14.03.2015 - Bggz Rubbit & The Party Party + СПРИ МА! @ C'est La Vie

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай