"Юръп" и "Хелоуин" вършеят в Каварна

 "Юръп" и "Хелоуин" вършеят в Каварна | StandartNews.com

Каварна. Рок динозаврите "Юръп" и "Хелоуин" ще вършеят из родното Черноморие тази година. Металите са хедлайнери на "Каварна рок фест". Деветото издание на хард купона ще се проведе на 28 и 29 юни отново на футболния стадион на морското градче. Кметъла Цонко Цонев още отсега се готви да посрещне хиляди фенове не само от България, но и от целия свят.

 

Тазгодишната програма обещава да бъде също толкова взривоопасна, колкото и миналогодишната, когато "Дийп пърпъл" и "Аксепт" имаха грандиозен успех.

 

Шведите "Юрап" ще бъдат хедлайнер в събота, 28 юни. Те ще пристигнат у нас след английското си турне, което ще започне през пролетта заедно с "Форинър".

 

"Хелоуин", които бяха част от първото издание на фестивала, ще се завърнат в Каварна като хедлайнер в неделя, 29 юни.

 

Програмата включва и други световноизвестни имена от рок и метъл сцената. "Сабатън", които трупат все повече активи на европейската метъл сцена, са потвърдили своето участие заедно с легендарната рок пауър банда "Крокус". Бившият китарист на "Скорпиънс" Ули Джон Рот също ще пристигне в Каварна.

 

Двойните билети ще се продават до 9 март за 70 лв., след това стават 80 лв., а от 23 юни ще са по 90 лева. Tези, които закупят двудневен пропуск за фестивала предварително, ще получат достъп за допълнителния 27 юни, когато ще се проведе първият Черноморски рок конкурс Black Sea Battle Band.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай