4000 пяха с Марги Хранова и приятели

4000 пяха с Марги Хранова и приятели | StandartNews.com

Маргарита Хранова извика приятели, за да направят един от най-страхотните концерти на годината в зала номер едно в НДК. Голямата певица, чието гласище е сякаш непокътнато от времето и живота, хвана микрофона за най-истинските си шлагери в десетилетната си кариера. Тя излезе на сцената в компанията на бенда на Дани Милев - който не само свиреше, но и пееше почти през цялото време, с трите чудесни момичета от "ЛаТиДа", с прекрасен оркестър, дирижиран от отличния Левон Манукян, с талантливия Гого Милтиядов на пианото, с невероятен хор от Русе... Марги вдигна адреналина на народа с "Устрем", "Оставаме" от "Оркестър без име", "Докога, Маргарито" и още сума ти евъргрийни. Отдаде почит на Найден Андреев и Борис Карадимчев. А после разтърси публиката с някои от най-великите родни шлагери, изпълнени от любими нейни колеги, които вероятно гледаха и слушаха от рая - "Ако си дал" на Емил Димитров, с когото бяха изключително близки люде, "Двама" на Мария Нейкова от "Козият рог", "Остани" на Паша Христова, "Заклинание" на Петър Чернев, "Бяла тишина" на Гошо Минчев, "Незабрава" на Катя Филипова, "Надежда" на Борето Годжунов...

4000 пяха с Орлин Горанов и Криси Димитрова "Детски спомен", с Данчо Караджов "Може би", "Сбогом, моя любов" с Васко Кеца, "15 лалета" с Мими Иванова, "Искаш огън да ти дам" с Панайот Панайотов, "Хей, живот, здравей, здравей" с Христо Кидиков, с Нели Рангелова... Искра Радева беше прекрасна с "Искаш с теб да останем добри познати", Росица Кирилова трогна със своята "учителка".

Концертът, организиран от "БГ Мюзик къмпани", още веднъж доказа, че истинската гвардия е без конкуренция. Вечните парчета остават извън времето и недокоснати от приказките за "олд фешън".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай