Роби ни почва с Let Me Entertain you

Уилямс откри шоуто с "Let me entertain you"

Роби ни почва с Let Me Entertain you  | StandartNews.com

Поп идолът в Сърбия: "Добър вечер, Загреб!"

Концертът на Роби Уилямс в Белград бе шоу за чудо и приказ, а феновете му при комшиите наводниха сайтовете за видеосподеляния с клипчета от спектакъла. Уилямс бе във върхова форма, а сетлистът му по всяка вероятност ще съвпадне и с българския. И можем да очакваме следното: още с появата си лошото дете на поп музиката ще вдигне "Спирит ъф Бургас" във въздуха с "Let me entertain you". После Роби уверено продължава с "Рок DJ", "Monsoon" и "Come undone". А бисът му е убийствен - след оглушителни викове Роби се върна на сцената и изпя на сърбите "Бохемска рапсодия". Малко преди това Уилямс направи "We Will Rock You" - почитта към любимците му "Куин" е здраво застъпена в шоуто. Другата банда, на която Уилямс отдаде чест бяха U2 - поп звездата направи страхотен кавър на "Still Haven't Found What I'm Looking For".

Финалните акорди бяха запазени за "Angels" - това ще е парчето, с което Роби ще завърши и супершоуто си на плажа в Бургас.

След като минаха подгряващите банди в "Уске парк", сръбската публика запя "Месечина" на Горан Брегович, докато чакаше иначе небалканския си гост. Появата му обаче бе съпътствана със сериозен гаф - първата реплика на Роби бе "Добър вечер, Загреб!" После Роби обаче се усети за фрапантната грешка и забивайки хит след хит успя да спаси положението. В Белград той се появи в изрядно черно - панталони, риза и сако, като единственият различен цвят бяха белите му ръкавици, с които държеше диригентска палка. В един момент поп идолът обяви, че иска да изпее песен за лека нощ на сина си Чарлът Валънтайн, защото било време момчето да си ляга. Публиката, разбира се, бе особено трогната от бащинския жест. Стигна се и до сублимния момент, поне за женската аудитория - Роби придърпа едно момиче на сцената и го дари със страстна целувка.

"Сърбия! Не знаех какво да очаквам, но не очаквах това. Вие бяхте страхотни тази вечер и нямам търпение да се върна пак в Белград", погали егото на комшиите Роби. А в социалните мрежи бързо-бързо му простиха за това, че не е знаел къде точно пее. "Белград, Загреб, няма значение - важното е че концертът беше страхотен", пишат феновете. Днес шоуменът ще пее в Атина, а след това заминава за Швеция, Дания, Белгия и Италия, докато не дойде и върховния миг, запазен за 7 август и "Спирит ъф Бургас".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай