Полина Карастоянова: "Бранд България" вече е един от главни приоритета на страната

Имиджът на страната ни в националната и международна комуникация, добави още Карастоянова

Полина Карастоянова: "Бранд България" вече е един от главни приоритета на страната | StandartNews.com

"Бранд България" вече е посочен като един от трите главни приоритета на страната ни, наред с присъединяването ни към Шенген и еврозоната. Това каза д-р Полина Карастоянова, изпълнителен директор на Сдружение "Национален борд по туризъм" по време на дискусия "Бранд България 2024 - модерният разказ за културата и туризма.

Форумът е организиран от Националния борд по туризъм, Общество "Културно наследство" - партньор на "Европа Ностра" за България, националната медия "Стандарт" в партньорство с Министерството на туризма, Министерството на културата и Българската стопанска камара. В дискусията участват министърът на културата Кръстю Кръстев, представители на законодателната и местната власт, научните среди, неправителствения сектор, медиите. 

Имиджът на страната ни в националната и международна комуникация". През последните 20 години усилията ни бяха насочени именно към днешния ден, когато "Бранд България" вече е посочен като един трите главни пиоритета на страната ни, наред с присъединяването към Шенгенен и еврозоната, заяви Карастоянова.

Популярна китайска пословица гласи: "Най-доброто време да посадиш дърво е било преди 20 години, второто най-добро време е сега", каза Карастоянова и заяви, че е необходимо да поставим кампанията "Бранд България" в основата на нашето самосъзнание, самооценка и самочувствие. Да превърнем "Бранд България" в национална цел - голяма и красива, мотивираща и вдъхновяваща, способна да обединява, да създава развитие за обществото и гордост за всеки български гражданин, призова Карастоянова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
grainis
преди 2 месеца

Българският туризъм може да стане №1 в света ако хотелиерите въведат SGB-Технологията - biomass.alle.bg на Института за Биомаса и Биогорива - ibb.alle.bg , за неограничен добив на зелена топлинна и ел. енергия, чисти биогорива и храни, на почти нулева себестойност. Масовото прилагане на тази технология ще даде възможност за поевтиняване в пъти на ползваната от хотелите, ресторантите и други туристически и курортни обекти енергия и горива, което ще рефлектира и даде възможност за предлагане на значително по-ниски цени на престой и ползване на услуги в нашите хотели и консумация в нашите ресторанти, съответно целогодишно привличане на много повече туристи със значително по-кокнкурентна цена на услугата.

Откажи