Kастингите за X Factor започват от Велико Търново

Kастингите за X Factor започват от Велико Търново | StandartNews.com

Кастингите за четвъртия сезон на X Factor започват от Велико Търново. Лятната обиколка за новите музикални таланти на България тръгва от 16 юли.

„Добре е кандидатите да имат подготвена песен на български и английски език. Трети език също е добре дошъл, тъй като прави изпълнението по-интересно. Препоръчително е да носят със себе си синбек, т.е. инструментала на песента – ако влязат в шоуто, ще им се налага да се научат да пеят по този начин", сподели музикалният продуцент на шоуто Дони.

Специален гост на кастинга във Велико Търново ще бъде финалистката в трети сезон на X Factor – Михаела Маринова. Тя ще окуражи кандидатите, мечтаещи за голямата сцена, а ден по-късно ще представи и първия си самостоятелен сингъл – „Стъпка напред".

„Тук е започнала музикалната история на някои от най-популярните участници в шоуто. Сигурни сме, че и тази година ще срещнем талантливи представители от региона, които да покажат за пореден път, че Велико Търново притежава X Factor!", коментират от кухнята на предаването.

Кастингите във Варна са на 18 и 19 юли, Бургас – 22 и 23 юли, Пловдив – 24 и 25 юли и София – 27, 28 и 29 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай