Здравко Димитров уважи пенсионерски клуб „Отдих"

Кандидатът на ПП ГЕРБ уважи празника, като изненада всички с огромна торта и подаръци

Здравко Димитров уважи пенсионерски клуб „Отдих" | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и кандидатът за кмет на район „Западен“ Димитър Колев посетиха днес своите приятели от пенсионерски клуб „Отдих“. Визитата им бе по повод Международния ден на възрастните хора, който се отбелязва на 1 октомври.

Кандидатите на ПП ГЕРБ уважиха празника, като изненадаха всички с огромна торта и подаръци. Те бяха приети изключително топло от възрастните хора, които бяха развълнувани от днешната среща. Здравко Димитров и Димитър Колев им благодариха за възможността да споделят празника с тях, като им пожелаха да са винаги здрави и усмихнати.

Възрастните хора имаха възможност да поговорят със своите гости и да представят своите проблеми и болки. Те пожелаха успех на изборите на Здравко Димитров и Димитър Колев, които от своя страна им обещаха отново да ги посетят. Кандидатите за кмет на Пловдив и кмет на район „Западен“ призоваха своите приятели да ги подкрепят и да гласуват за ПП ГЕРБ с номер 43 на местните избори на 27 октомври, за да може да продължи развитието на Пловдив и на район „Западен“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай