Събота,

Здравко Димитров уважи пенсионерски клуб „Отдих"

От: Редактори -
124
Здравко Димитров уважи пенсионерски клуб „Отдих"
A
A
A

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и кандидатът за кмет на район „Западен“ Димитър Колев посетиха днес своите приятели от пенсионерски клуб „Отдих“. Визитата им бе по повод Международния ден на възрастните хора, който се отбелязва на 1 октомври.

Кандидатите на ПП ГЕРБ уважиха празника, като изненадаха всички с огромна торта и подаръци. Те бяха приети изключително топло от възрастните хора, които бяха развълнувани от днешната среща. Здравко Димитров и Димитър Колев им благодариха за възможността да споделят празника с тях, като им пожелаха да са винаги здрави и усмихнати. 

Възрастните хора имаха възможност да поговорят със своите гости и да представят своите проблеми и болки. Те пожелаха успех на изборите на Здравко Димитров и Димитър Колев, които от своя страна им обещаха отново да ги посетят. Кандидатите за кмет на Пловдив и кмет на район „Западен“ призоваха своите приятели да ги подкрепят и да гласуват за ПП ГЕРБ с номер 43 на местните избори на 27 октомври, за да може да продължи развитието на Пловдив и на район „Западен“.


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички