Пръков създава общински фонд за стипендии на ученици

В сектор "здравеопазване" той ще има за цел за въведе антикризисен мениджмънт в болница „Иван Скендеров“

Пръков създава общински фонд за стипендии на ученици | StandartNews.com

Борислав Пръков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев. Той е на 37 години, семеен с две деца момчета. По образование е юрист. Ръководил е собствен бизнес в сектора на логистика и търговия. Подпомага активно спортните занимания с футбол и хандбал. Създател е на спортен клуб "Дрийм тим". 

"Боря се за по-добрия живот на гражданите на община Гоце Делчев! В моята програма за развитие на община Гоце Делчев за периода 2019-2023 г. основните приоритети са обединени в 5 стълба: бизнес – образование – здравеопазване – градска среда – млади хора", казва Пръков и продължава: "Имам идеята да създам общински фонд за стипендии- насочен към ученици изучаващи модерни технологии и ангажирани да работят в местни компании и към социално слаби семейства. Освен това в сектор "образование" ще се боря за осигуряване на достатъчно места в детските ясли и градини, инвестиции в образователната инфраструктура и подкрепата на идеи за образователни специалности насочени към съвременните бизнес компании", обяснява подробно кандидатът на ГЕРБ за Гоце Делчев.

В сектор "здравеопазване" той ще има за цел за въведе антикризисен мениджмънт в болница „Иван Скендеров“ и ще се бори за намаляване на дълга в болницата с 500 хиляди лева до края на 2020 година. Пръков има идеи и проекти за играждането на околовръстни пътища, които ще облекчат трафика, построяването на 2 кръгови кръстовища, 3 етажни паркинга, както и изграждане на енергоефективно осветление, нови тротоари и безплатен интернет в градския парк. 
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай