Четвъртък,

Огнян Ценков бори нерегламентираните превози

От: Стандарт -
Огнян Ценков бори нерегламентираните превози
A
A
A

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков проведе среща с представители на видински транспортни фирми. В срещата участваха и кандидатите за общински съветници Мариян Стоянов, Веселка Асенова, Ася Пешева и Янита Каменова.

„Да решаваме проблемите във всеки сектор чрез диалог и търсене на справедливо решение – това е бил начинът ни на работа през изминалите четири години. Категоричното ми мнение е, че в Общинския съвет трябва да има компетентни представители на всички сектори, за да се водят конструктивни дебати и да се работи в полза на гражданите. Ненапразно в нашата листа има двама представители на автобусните превозвачи от Общината”, каза кандидатът за кмет на Видин Огнян Ценков.

С превозвачите, Ценков и кандидатите за общински съветници на партията, дискутираха въпроси, основно свързани с нерегламентираните превози, разпределянето на държавната субсидия и транспортните схеми за междуселищни превози. „Като собственик на транспортна фирма, която от доста години работи в община Видин и област Видин, мога да заявя, че през последните четири години работя спокойно, защото усещам стабилността и подкрепата на местната власт. Вследствие на това инвестирам в развитието на бизнеса си и в момента изграждам нова зала за пътниците, които ползват услугите на моята фирма. Видин върви в правилната посока. В съседните парцели, които дълги години пустееха, в момента се строи – хипермаркет на голяма хранителна верига и хотелски комплекс с увеселителен парк, като тази инвестиция отново е на наш съгражданин”, каза един от участниците в разговора. Собственикът на автобусната фирма посочи, че благодарение на добрия диалог с настоящата местна власт, е финализирал процедурата по лицензиране на автогарата си. „Нещо, което безуспешно се опитвах да направя години наред”, каза още представителят на транспортната фирма.

„В момента работим еднакво добре с местната и държавна власт, което е много важно за нас. Пътят Видин – Монтана (II – 11, III – 112) е изцяло обновен. Предстои да стартира реалното строителство на магистралния път Видин – Ботевград. На територията на община Видин се асфалтират улици, които от години са в изключително лошо състояние. За пръв път имаме възможност нашият глас – на хората, работещи в транспортния бранш, да се чуе в Общинския съвет”, подчертаха кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Янита Каменова и Мариян Стоянов.

„Да бъдем предвидим и лоялен партньор за бизнеса, да водим конструктивен диалог с фирмите, които работят в община Видин, да работим заедно за развитието на Общината беше наш приоритет през изтичащия мандат и категорично ще продължи да бъде”, каза кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички